BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, August 17, 2010

bulan puasa pny ceriter..

aduh.. perut aku ni mcm bangang la bile time puasa..xleh bla la.... dh la kat uitm nni semua benda kena bayar... tp, ade satu jln nk makan free.... sape blh jwb, angkat tgn!!!!
hahahahhaha.. bangang! mane la aku nmpak klau kau angkt tgn skali pon..
 jwpnya senag je..
slalu kat cni mkn free cuma kat pi ke...
so, klau korg dah kering sgt, pg jela p.i tu.. aku pon byk kali jgk buat muka x malu pg sana...ala, pg  jela.. xde orgnyer yg nak marah kau... meh, sape marah, kau tulis nama and send msj kat aku nma dye... bak tang aku pecahkn muka dye... aduhai. makin lama aku mengarut dalam ni, makin sakit lak perut aku...

0 comments: